5 maj 2010

Jag tordes äntligen

Har under en lång tid tänkt på att tona håret för jag var så trött på slingat hår (för tillfället), så sagt och gjort åkte på lunchen igår till Sälen och köpte toning så en kompis hjälpte mig på kvällen. Blev ganska nöjd, lite för mörkt för jag hade velat att det skulle bli en varm färg så idag var jag upp och köpte en toning med rött i så den ska bli lite varmare så det kommer en före och efter bild när jag har haft i den toningen, jag lovar Linnéa =) kanske ....

Nu på kvällen har jag å Dan varit i garaget och målat klart det sista och satt på de finare beslagen har bara överskåpen kvar att fixa, så vi lyfte ut underskåpet på verandan ikväll å mmmm va fint det blir om jag får säga det själv =) så snart kommer en bild på det nya vita fina skåpet.

Imorrn e det torsdag igen och åter städdag så vi har tänkt oss att först äta och sen en promenad för Melwin ville ut och cykla sa han, om vädret tillåter det så =/ sen läggdags av barn sen stääääd.

Idag köpte jag pelargoner som jag har tänkt jag ska ha inne här i sommar och färgen är ljusrosa, det kommer nog att bli mycket ljusrosa och vitt i blommväg här i sommar.
Till helgen ska jag plantera krasse (då dock i blandade färger) i mina blomlådor och driva upp de i tvättstugan som sedan ska hänga runt min paviljong. Kul kul kul.

Vi har ikväll varit på en teater/uppträdande som Ludwig och hans klass hade, Ludwig var Uggla med glasögon och näsa gjord av piprensare. Vi har letat efter glasögon men ej hittat några så på vägen till skolan ikväll kom jag på den briljanta idén om piprensarna så vi stack in på fritids och fixa till glasögonen och näsan på ett litet kick och det blev mycket bra hihi.
Och när man står där och ser ens barn uppträda gud va blödig man blir helt plötsligt!
Jag hade fullt upp att hålla tillbaka tårarna alltså... Dessa goa barn alla va såå duktiga <3

Ha d bra kramar Ulrika*

2 kommentarer:

  1. nä du, nu bangar du inte ur., jag tror det är jättefint!

    SvaraRadera
  2. Oki här kommer de snart =)

    SvaraRadera