17 maj 2010

1 gräsmatta klar

Sitter här å skriver med blåsor i händerna, trots att jag använde handskar =) latmansblåsor hihi. Men nu är den övre gräsmattan klar nu är det "bara" den Stora mattan kvar. Satte barnen i arbete ikväll att plocka upp alla kottar som trillat ner från tallarna i trädgården och som belöning fick de glass, har ej varit och kollat resultatet men jag såg att de gick och tömde 2 fulla hinkar så det måste ha försvunnit några kottar.
Dan har satt den sista panelen i hallen, det fattas panel på väggarna där elementen sitter men ska sätta panel där när vi rivit bort elementen. Och det ska vi göra i samband med att golvet rivs bort och golvvärmen ska läggas.
Imorrn hade jag helst velat börja kratta den sista gräsmattan så den blir klar, men imorrn kommer mor och far upp och ska gratta Mig för jag fyller år på onsdag =) och då kunde de inte komma. Men ev. finns det tid att börja kratta när de har åkt hem beroende vad det är för väder. Eller kanske man ska börja grundmåla panel =)

Idag var det fullt upp på jobbet, men så kul det är =) dagen har gått så fort.
Jag trivs så bra på mitt jobb som virkesadministratör enda nackdelen är att man sitter still framför datorn från ca 7:00 - 16:30 på dagarna sen ska man hämta barnen, hem och laga mat diska undan sen typ lägga barnen sen e det kvällen och då har man inte så mycket ork att ta sig ut och röra på sig men jag hoppas att det blir bättre nu när det är ljusare på kvällarna. Men i och för sig så har vi ju inte suttit still direkt efter barnen lagt sig utan då har vi börjat renovera :)

Nu har jag skrivit några rader för denna dag, kollade i kameran på korten från våran fiskeutflykt till sommarstugan så de kommer jag visa för er sedan, riktiga storfiskare som nu väntar på att älven ska gå ner från översvämningen så de kan åka och fiska i den.. Kommer snart bilder från hallen när all panel är på plats.

Sov så skönt

Kram Ulrika*

1 kommentar:

 1. Hej!
  Tack för titten inne på min blogg! Nu är jag härinne hos dig och kikar...
  Och jag sitter också framför en dator hela dagarna... och ibland är man lite trött på det...Tur att man kan kika ut genom fönstret och se att det är grönt och vackert ute i alla fall...
  Kram
  Marie

  SvaraRadera