20 juli 2010

Lata Semesterdagar

Har även idag varit på simskola med grabbarna mellan 9-10. Men nu är det bara 3 dagar kvar =)
Har svårt att börja med något nu när jag äntligen är ledig, jag liksom bara lullar runt på dagarna å plockar lite utblommade blommor här å där, tvättar lite tvätt men har massor av saker som jag skulle kunna göra... Som t.ex måla klart garderobsdörrarna nere i hallen å måla tak å väggar utanför lilla toan... Hoppas att lusten snart kommer tillbaka för då ska det målas =)
Å solen......Den lyser med sin frånvaro....
Igår var vi till några vänner som har köpt en gård här i Lima som de har börjat renovera i. Vi gjorde en liten överraskning å tog med glass å persikor sen trotsade vi vädret å satt ute i duggregnet å åt =) det blev lite kallt till slut.. Var ju bara tvungen att se hur det ser ut innan de börjar renovera riktigt så man ser före å efter, å Fint det kommer det att bli det var ett urmysigt hus.
Ikväll är det middag på kontoret i Malung sen utgång till Öltältet Jippi
Det brukar vara jättetrevligt med god mat och sång å gitarr.
Ikväll spelar Scotts i öltältet å förra året de uppträdde var det tjockt inne i öltältet Riktigt bra drag när de uppträder, så det blir nog en bra kväll.
Så nu ska jag ta å hoppa i duschen så vi kan åka ner lite i förväg innan middagen för det är bara trevligt att vara där nere å strosa =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar