18 juli 2010

Har idag varit på en utflykt upp till Sälen och gått efter Kungsleden med pojkarna. Handlade lite Bärry´s, kakor å festis för att smaska på när vi kommit fram till sjön.
Denna goda sak hittade Ludwig ett hjortron eller "Mölta" som vi kallar det.


Skrållan hittade en mindre vattenpöl att dricka och leka lite i.


Sen har vi varit hemma å fixat lite, min Änglatrumpet ska snart slå ut å den luktar gudomligt gott.Denna söta nalle har fått plats på verandan.Mellan kuddarna på bänken..På kvällskvisten tog vi bilen och köpte en chipspåse och åkte på älgsafari och vi fick se en uggla =)Men sen fick vi se skogens konung =)Riktigt fin va han såg ut som han hade peruk å mörkare runt ögonen va han som att han sminkat sig ;)Igår var det Simmarfest här i Lima å vi bor inte så långt från parken så vi hörde uppträdandet rätt bra, lät väldigt bra och kul man kunde höra hur publiken sjöng med.
Tänkte att vi skulle gå dit så jag städade upp här hemma för att bjuda hem några vänner på mat innan parken men det blev ändringar så vi blev hemma med pojkarna.

Men nu till veckan är det dansbandsvecka och då ska vi ut. På tisdagen ska vi äta middag med kollegorna för att sedan gå till tältet tillsammans, Längtar. Det är en vecka som det är mycket rörelse i Malung hur kul som helst =) sen när veckan är över så ser man knappt en själ där nere.

Nu ska vi krypa till kojs min man jobbar en vecka till och detta är sista veckan på simskolan för pojkarna så vi ska va på plats kl 9:00 imorrn bitti... Hoppas bara jag vaknar av mig själv för jag vill inte ställa ngt larm...

Go Natt å sov så skönt

Kram Ulrika*

3 kommentarer:

 1. Hi i vilken fin älg;-) Vilka härliga kort från er vandring!!
  Ha det riktigt skoj på dansveckan!! Syns kanske näst år där;-)!!
  Kram K

  SvaraRadera
 2. Hihi, ja, det ser ju faktiskt ut som han har lagt lite eyeliner och mascara vid ögonen :-D

  kram Mia

  SvaraRadera
 3. Vilken fin änglatrumpet. Härligt att få vandra sådär i fjällen. Frisk luft och inga bilar hihi.
  Ha det gott, kram annika

  SvaraRadera