4 juni 2010

Skönt med semester

Landade på Arlanda 04:15 på måndag morgon efter att ha varit en vecka på Kreta. Vi ville inte hem kan jag säga, gud va skönt det var att bara vara en hel vecka och bara frossa i god mat och goda efterrätter =)
Vi åker alltid med All Inclusive det är så bekvämt att bara gå och äta och dricka vad man vill en hel vecka.. Men det ger resultat på vågen kan jag lova tyvärr åt fel håll =)

Här på flygplatsen


Många glassar varje dag blev det.


Efter en resa in till Chania så köpte pojkarna varsin axelväska som de var mycket stolta över


Första dagen vid polen så hittade pojkarna en kille som heter Alfred och va jämngammal med Melwin sen höll de ihop hela semestern och vi med hans familj =) mycket trevlig och fin familj så nu ser vi framemot att träffa dom i sommar ;)


Pojkarna har målat sina egna t-shirtarDet här är semester =)


Här sitter Funny och kollar när Melwin och Ludwig målar.


Rätt som det va kunde hela Bamse ligan komma förbi..


Många fina blommor var det.


Så här nyttigt åt jag till frukost varje dag.


Medans efterrätterna kunde se ut så här..


Eller så här


Jag saknar dessa lite grann...


Efter kvällsmiddagen gick vi vidare till uppträdande och njöt av varsin drink. så här kunde de se ut.Pojkarna var i vattnet mest hela dagarna..Kul hade dom


Me and the boys


Dessa underbara ungdomar hade på lördagen en Queen konsert som vi bara såg slutet på. Urduktiga på alla sätt och vis. Började dagen klockan 10:00 med t.ex. strech aerobic tror jag de kallade det som jag och Maria var med på, sen gick det på med luftgevärsskytte, volleyboll, fotboll, vattengympa, vattenpolo m.m. hela dagarna förutom på torsdagarna då var de lediga. På kvällarna hade de minidisco för barnen som pojkarna var med och dansade på, så deras arbetsdag börja typ 10:00 och slutade 23:00. Kanon duktiga och trevliga.


Fam. Limberg på Kreta och avslutar detta inlägg med Ludwigs egna ord som han sa på flygplatsen på väg hem klockan 01:00, "mamma, jag tycker att vi är den perfeka familjen" <3 rätt skönt att höra ;)

4 kommentarer:

 1. Så härligt ni verkar haft....och vilken riktig gullunge att citera! Man blir ju alldeles rörd. Kram

  SvaraRadera
 2. så gullig han är, det tucker jag med att ni är!

  SvaraRadera
 3. Du har en bloggaward att hämta hos mej!!!
  Kram K

  SvaraRadera
 4. Tack Karro måste ta mig tid och fixa dom har även fått en av Linnéa =)

  SvaraRadera