28 februari 2011

Vasaloppsvecka i Västerdalarna

Sportlov och Vasaloppsvecka, veckorna rullar på och vilket fint väder vi har !!!
Fortsätter det så här så kommer vi ha en kanonfin vår framför oss.

Vi har målat klart Ludwigs rum och han har flyttat in men det har inte hänt så mycket mer än så, ska försöka hitta en soffa, fixa till lite fina tavlor, ny matta sen så ska jag bjuda på lite före och efter bilder.Vet ni någon  som ska sälja sin divansoffa så är vi intresserade =)

Följde Helenas (från Helenas hem som ni hittar i min bloggspalt) diet förra veckan men den gick inte så bra...Gick ner 1kg =) Så denna vecka ska jag köra på som vanligt men med mera motion.

Nu när solen börjar värma så längtar man efter en varm semester... Vi brukar alltid åka på en solsemester på våren men nu  blir det inte det iom att jag å min man åker till NY istället, pojkarna tycker det är lite tråkigt för de ser alltid fram emot maj månad när det är solsemester som hägrar..Men de blir nog en liten tripp till hösten istället med killarna =)

Klockan e nu 19:15 så nu ska pojkarna borsta tänderna och lägga sig, sen ska mamma ut på en riktig powerwalk.

Ha de

Kram Ulrika

2 kommentarer:

 1. Visst blev man taggad av TjejVasan. Jag fick en lite vision om att försöka träna så man kan delta om 2 år. Då fyller jag 40. Skulle vara rätt häftig upplevelse tror jag. Kolla in och se min viktjakt. Jag kämpar med viktväktarna och är supernöjd. Har gått ner nästan 7 kilo på 6 veckor. Inte illa;)

  SvaraRadera
 2. Hej Ulrika :)
  Blir så avis på eran NY resa..tänk vilken upplevelse att få åka dit!!
  Du har något att hämta i min blogg ;)
  Kram från mig

  SvaraRadera