19 februari 2011

Mysig fredag

Vi var nämligen på Lammet & Grisen i Sälen igår å åt såå gott. Pojkarna var även med för 1:a gången å dom skötte sig exemplariskt. Åt bra tog flera ggr precis som man ska där.
Man börjar med att få fläskfilé upplagt på tallriken sen får man gå till bordet där tillbehören för fläskfilé är,  efter man ätit det så får man lammfilé å sen tar man från det bordet som hör till den, sist får man oxfilé å tillbehören till den.... Sen backar man å tar det man tyckte var godast en ggn till =)

 Vi hade sittning ,mellan 17:00 - 20:00 så vi åkte 19:45 hem till Tomas å Ida som vi hade sällskap med å kolla på Lets Dance och åt glasstårta. Mycket trevlig och go kväll.

När vi vaknade idag stod tempraturen ute på -25,8 grader, det kommer att bli en strålande dag. Så mannen i huset tog skotern och sladden å fixar till leden upp till Bullberget, så jag ska strax börja ladda ryggsäcken med godsaker. Tomas å Ida följer med oss idag så dom skulle lägga i en älgköttbit så vi ska steka skav med wokgrönsaker i murikan uppe på berget, inlindat sen i en wrap med kebabsås =)

Förra helgen gjorde vi samma sak, då såg det ut så här

 
Ha en jätteskön lördag allesammans för det tänker vi ha =)Kram

Ulrika

4 kommentarer:

 1. Så mysigt. Och fint väder blev det ju. Och fina grader som gick ner dessutom!

  SvaraRadera
 2. tack för titten hos mig, jag blir såå glad. Vilken måltid! Den skulle inte haft något emot att få njuta av. Kram på dig/INgela.

  SvaraRadera
 3. ÅH vad härligt det lät och vad gott!!!!
  Allt lät bra förutom kylan...
  :)

  Jag la nyss upp ett mer detaljerat inlägg om mina planer för att tappa vikt i veckan. :) Om du är nyfiken.

  Ha det så bra och lycka till inför veckan! :)
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hej Ulrika!

  Tack för kommentaren hos mig. Roligt att hitta till dig. Vilken fin blogg du har. Du hade en fråga tll mig ang. mina tre kolumner och tyvärr kan jag inte råda dig. Jag har fått hjälp av Malin och Home by virgina och har har ingen aning om hur hon gjorde.Du kan ju alltid testa och fråga henne. Lycka till!

  Kram Anna-Lena

  SvaraRadera