15 februari 2011

Ludwigs rum

Nu är vi igång med Ludwigs rum, det kommer att bli ett riktigt fint ungdomsrum =)
Det kommer att gå i färgerna vitt, svart och grått. Vit till grunden å de har Ludwig själv bestämt, jag har inte övertalat han =) han har bra smak min grabb.

Så nu försvinner den Hemska terracotta färgen å den söta Pettsson & Findus bården =( min grabb håller på att bli stor...

Va in på blocket å såg en mörkgrå divansoffa till en riktigt billig peng men den var redan såld.....Å innan jag fick reda på att den var såld hade jag planerat precis hur de skulle se ut i huvudet...Så surt, så nu letar jag för fullt efter en annan till ett bra pris. En tur till Ikea skulle sitta fint nu, men när ska jag ha tid med det!!! på helgerna vill jag bara vara med pojkarna och mysa... Kanske ska ta oss en tur till min bror i Karlstad å hälsa på dom så kusinerna får träffas och leka =) sen smiter jag iväg en sväng på Ikea ;)
Kram
Ulrika

3 kommentarer:

 1. Fint me vit, svart o grått! Kanske lite rött oxå;-)?!
  Kram K

  SvaraRadera
 2. eller örebro ??? :)

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för besöket!
  Vad roligt att vi är lika med vikt och sånt! Hihi. :) Jag tror att jag ska börja en riktig sväng på måndag -jag gjorde det efter barn nr 3 och gick ner flera kg på en vecka. Visserligen går man upp nåt sedan när man börja äta normalt, men jag blev iag otroligt peppad av att se kg försvinna!!!! :)

  Låter som att rummet kommer att bli riktigt fint! :)
  KRAM

  SvaraRadera