22 oktober 2010

Tiden rinner iväg

Hinner knappt vara inne här å göra inlägg men det händer så mycket just nu..
Fixar i denna hall varje kväll efter vi lagt barnen, är liite stressad just nu för jag vill ju att den ska vara klar innan 1:a advent...
Hur långt har vi då hunnit? eller vad har vi kvar, vi ska måla över lite fogningar bara, har målat en hatthylla som vi har knåpat ihop ska bara köpa krokar till den, har även tapetserat utanför toan.
En närmare titt på hörnklossarna =)Hallen just nu i helhetIgår anlände fönstren hit till oss, men vi kanske bara kommer att sätta in ett nu å spara de andra två till våren men bara kanske =)
Efter vi fått in det i hallen så ska salningar på runt fönstret och runt pardörren sen e det lister på efter det sen e det klart. Just det iaf =)

Har ringt å beställt Toluen, ett lösningsmedel som ska ta bort limmet under mattan i trappen. Det har snälla Jennie från bloggen Jennieleee tipsat mig om å jag hoppas att det försvinner i ett nafs som Jennie sa ;) så att trappen går fort att få klart.... Vet ej om vi kommer att måla den vit eller grå har lite svårt att bestämma mig om detta..

Har ett projekt som jag ska börja på till veckan, det är skåpet som vi har tagit ner från ladan.Det kommer såklart att målas vitt =) men knopparna ska bytas ut och även låsen och de kommer att ersättas med porslinsknoppar som liknar vitlökar.. Hihi. Kommer att bli kanonbra tror jag.

Nu har jag återigen gjort ett ganska långt inlägg, ska försöka... göra lite flera inlägg oftare =)

Ha en skön helg allesammans

Kram Ulrika

2 kommentarer:

  1. Men, så fint ni fått till det. Nu måste jag nog verkligen ta tag i ett studiebesök hos er! kram

    SvaraRadera
  2. Åhh så fint de blir!! Jag behöver oxå ta bort vår matta i hallaen. Men har draaaaagit på det för att det verkara vara sååå mycket jobb med det... Men vilken sida o vart kan man beställa detta?
    Stor kram K

    SvaraRadera