23 oktober 2010

Beslutsångest, Hjälp!!

Har lite beslutsångest hur jag ska göra med spegeln som hör till kommoden jag köpt till badrummet nere. Som ni ser på bilden just nu står spegeln på kommoden, tvättstället har inte satts på kommoden än. Spegeln ska ju upp på väggen å den har spotlights under hyllan upptill å en hylla nertill, jag vet nu inte om jag kommer att bli nöjd med denna när jag tycker att den är lite stor å kantig... Jag skulle vilja haft en som är lite oval med ett fint mönster å en finare lampa ovanför den....Eller en rekangelformad spegel fast stående och då med en fin ram på... Kanske blir jag nöjd med den spegeln som hör till kommoden där jag kan ha lite fina ljuslyktor ståendes på hyllan nertill å ngt fint porslin..

Hur tycker Ni? Snälla hjälp mig =)

9 kommentarer:

 1. Jag hade egentligen gått på känslan. En oval eller rektangulär med lite vacker ram hade varit ljuvligt. Kan det inte bli lite kantigt annars??? Men det är ju jobbigt när man redan skaffat grejorna... Och det blir ju alldeles säkert bra med den spegeln också...... Men det är så sur bara, när man börjat fundera på nåt annat. Risken är ju att man inte blir nöjd om man ointe följer där känslan man har. kram

  SvaraRadera
 2. En oval spegel hade varit jättefint. Förstår att du har lite av beslutsångest. Man vill ju att det ska bli rätt när man renoverar.

  Hälsningar från en annan Vit Villa!

  SvaraRadera
 3. Hej Ulrika!
  Jag tycker det ser fint ut, och tror säkert att du får till det där "lilla extra" med lite ljuslyktor o annat....

  Men man ska nog gå på sin "magkänsla" vad som kännns bra.....Lycka till!

  Hoppas att du får en sköön söndag!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Jag kan hålla med om din fundering, det vore fint med en oval spegel också... Kunde du tänka dej att piffa upp den där spegeln med ett fint monogram kanske?!.. Jeanne D'Arc Living har jättefina lite "frostade"...jag har ett på en pigtittare. Och sen med lite ljuslyktor o annat tror jag den där blir fin. Kanske ett litet "mobilhänge med vackra prismor eller nått... För det är härligt med en stor spegel också.
  Lycka till:)
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 5. Ja, jag tycker om den där spegeln. Du kan ju lägga en ljusslinga över den där spegeln som hänger ner på sidorna.
  Jag skulle ha tagit den där stora. Den kommer att ge lite rymd åt rummet med sitt stora glas.
  Du fixar det där med bravur.;-) kram Stina

  SvaraRadera
 6. Åhh, svårt att ge råd...
  Du får nog följa det som känns bäst för dig.

  Nog kan du vackert pyssla till den där spegeln. Som du skriver har den ju en hylla att dekorera :-)

  Kram,
  Cecilia

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Jag tror att när handfatet och hyllan är på plats så kommer du att piffa med lyktor och vackra saker så det blir säkert bra. Allt får en annan känsla när textilier som frotte kommer med i bilden, det mjukar upp det hela. Kanske en växt som slingrar sig eller en orkide som får hänga i en ampel. Det är både estetiskt vackert och renar luften.
  Det blir jättefint! lycka till!

  Kul att du vill va med i min utlottning.

  Kram Britt

  SvaraRadera
 8. Kikar in o önskar dig en Trevlig o fin höstvecka!

  Kram Therese

  SvaraRadera
 9. Oj jättesvårt... Både och kanske... Nej skämtar bara. Men med lite piff så kommer de bli kanonbra!!
  Kram K

  SvaraRadera