17 april 2011

Vilken häärlig helg

Jag bara älskar helgerna när man får vara ledig med sin familj.
Igår hade vi 7-årskalas för Melwin. Det blev kalas i skogen med pang pang och fika på en filt med kladdkaka och cheesecake det var väldigt populärt =)
Jag å min man tog varsin träbössa och började smyga å var med i leken, kul tyckte vi och barnen.

Sen på kvällen blev det en överaskning åt pojkarna, vi bad dom gå upp på rummen å klä sig snyggt dom kom ner med jeans och skjorta. Sen åkte vi på fjället å dom gissade hejvilt, sen när vi svängde in på högis så förstod dom att det var på bio vi skulle gå... Det var filmen Hopp vi kollade på, den va bra jättebra som alla nyare barnfilmer. Sen kom Melwins kommentar "det här var den bästa dagen i mitt liv"  =) hjärtat mitt.. En jättelyckad dag enligt oss alla i familjen.

Idag har jag varit på fjället med Ida, åkt skidor till Hemfjällsstugan, men hade inte en enda solstråle på oss.... Men det var ett litet träningspass så de var skönt. Åkte sen till Experium i Lindvallen och gick på bastuvärlden och bara njöt av tystnaden och alla de härliga bastunen som dom har där. Sen simma vi ut till utepoolen och låg där och solade oss lite när solen hade kikat fram. Tack Ida för en skön dag ;)

Väl hemma blev det att sätta sig på uteplatsen och sola lite och avslutade sen med att grilla för 1:a ggn i sommar mmmm göttigött.

Påsken är på ingång å det ser ut att bli stråålande väder, så på onsdag kväll packas väskor å på torsdag bär det av upp på fjället för att fira påsk... Längtar!!

Hoppas ni haft en härlig helg

Kram Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar