25 september 2010

Bandit Rock, målning, listning och bröllopsdag

Jepp här händer det saker. Renoveringen går framåt har målat all panel klart och även tak å vägg utanför toaletten. I skrivandets stund så fixar min gubbe till listorna så snart ska de in oxå. Tapetsering av den lilla hallen utanför toaletten ska snart göras. Kommod med tvättställ är beställt till toaletten och tom mormorsmattorna är beställda till både hallen uppe och nere =) Yes, yes, yes..
Men några bilder är det ingen idé att lägga in än för ni märker ingen skillnad när vi bara har målat och målat och målat.

Idag firar vi även våran bröllopsdag 6 år idag =) och när vi nu glömde våran 5-årsdag förra året.... så tänkte vi kanske åka på Gustav i Lindvallen och äta lite finare mat ikväll =)
Vi gifte oss i samband med Melwins dop ingen visste något det var bara jag, Dan och min bäste vän och även gudmor till våra barn Jennie (brudtärna) som visste å prästen förstås. Snacka om att alla bara satt å gapa när vi kom in hihihi.
Känslorna var många hos våra föräldrar, lite sura att de inte fick vara med å "hjälpa till" men det var så vi ville ha det så att ingen skulle känna stress och nervositet över denna stora dag. Å vi var mycket nöjda =)

Sorebror Ludwig var fin i vit frack


Nu tillbaka till jobbet =)

Ha en skön lördag allesammans

Kram Ulrika*

1 kommentar:

  1. Grattis på er bröllopsdag!! Även min bästa kompis bröllopsdag idag och det var oxå 6 år sedan de gidte sig!!
    Hoppas ni får en toppendag!!
    Kram K

    SvaraRadera