29 april 2010

Besviken...

Fick ett trist samtal idag från fritidsresor....alla resor till Almaza Bay har blivit inställda för sommaren pga för lite bokningar, förmodligen har det efter vulkanutbrottet blivit många avbokningar för de skyllde även på askmolnet..
Jaja så kan det va vi fick ett annat erbjudande istället och det var till Hurghada till ett rätt fint hotell som var byggt 2009 men eftersom vi var dit för 2år sen så ska vi nog avboka och försöka hitta ngn resa till Mallorca, Grekland eller Turkiet istället där det är riktigt god mat jämfört med Egypten..
Förutom maten så är jag jättenöjd med Egypten underbart fint dykvatten så det blir nog flera resor dit i framtiden.
Imorgon blir det personalfest för Fiskarheden och vi ska på Experium i Lindvallen. Innan middagen är det bad som gäller men jag och några kompisar (kollegor) har bokat en bowlingbana istället sen efter det blir det barbeque buffé mmmm så gött det ska bli. Uppträder gör Johan & Boppen så det blir nog en mycket trevlig kväll. Barnen ska sova över hos farmor och farfar och bada bubbelbad och se på majbrasan i Torgås.
Känns lite konstigt att inte fira valborg tillsammans med dom... Men valborg e ju inte densamma längre när det inte blir något fyrverkeri så det kvittar väl snart.. Snart tar de väl bort brasan oxå ;)
Ikväll har jag varit och fått en massage hos massören i Lima mycket skönt var det kan verkligen rekomendera hon.
Men nu ska jag nog ta och gå ut och måla på skåpet så det blir klart snart så pass jag får börja riva i hallen nere =)
Ha d gött
Kram Ulrika*

2 kommentarer:

  1. Du som har hund ska vara glad att fyrverkerierna är borta !!

    MVH Inga Lill i Kättbo

    SvaraRadera
  2. Ja för våran del så går det jättebra med fyrverkeri och hund hon är med ut å kollar på fyrverkerierna men jag förstår de som har hundar som är rädda.

    SvaraRadera