11 augusti 2010

De sista semesterdagarna

Nu är jag inne på de sista semesterdagarna.. Å de känns sådär är inte riktigt nöjd med denna sommar heller, medans resten av Sverige har haft en Varm sommar så har det varit bara sådär här.. Vi badade helgen efter midsommar sen har det inte blivit ngt mer för oss vuxna, barnen har badat i polen vid Ärån några ggr. Men det har varit en lugn semester har nog legat kvar i sängen till kl 10:00 varje dag så jag har verkligen fått sovit ut =) Även pojkarna har sovit länge på morgonarna som idag å igår sov även dom till 10:00 å dom går å lägger sig i bra tid på kvällarna.

Det går några dagar mellan inläggen på denna blogg men det ska nog bli bättre när semestern är över och man kommer tillbaka i sina vanliga rutiner igen =)
Har fixat i trädgårdslandet och på gården både idag och igår så till slut blev det mindre ogräs i landet. Här bjuder jag på några bilder från mitt land (som inte är riktigt klart än).
Jordgubbslandet kommer att fortsätta en bit till än vad ni ser på bilden. Längre bort är det Amerikanska blåbär och Jättehallon =)


Ärtorna e på gång.


I hallen går det sakteligen framåt vi har ju inte direkt legat i under semestern..
Men så här såg det ut för några dagar sedan


Sågspån som har yrt överallt så jag har torkat trappen ett antal ggr så att inte det ska dras upp på övervåningen. Men nu har vi (Dan) lagt in skivorna i hallen så nu är det bara utanför toaletten och inne i lilla badrummet som det ska läggas plattor, tänkte först inte göra toaletten nu men det blev ändrade planer så toalett och handfat åkte ut och det blir nytt även där =)


Köpte ett kakfat på en loppis tidigare i somras som bara var i furu med blommor på så det blev såklart vitt =)
Ett till projket som pågår just nu är uteplatsen vid verandan.. Som snart blir klart.
Å det kommer att bli så bra =) Min man har köpt stenar som det är spotlights i som ska läggas ut på plattorna hihi.


Men nu har jag gjort mitt för denna gång på min blogg så ha d så bra så länge.

Kram Ulrika*

2 kommentarer:

 1. Spännande att få se uteplatsen ta form.

  Vilken välsorterad trädgård du har. Jag ska försöka få till en kryddträdgård och lite annat smått och gott som t.ex jordgubbsland. Måste tänka klart bara hur vi ska ha det...hmm...

  Vilket fint kakfat du fyndat! Blev jättefint vitt.

  Ha det gott!
  Kram, Cecilia

  SvaraRadera
 2. Jättefin köksträdgård!
  Ser fram emot att få se fortsättningen på er renovering!

  SvaraRadera