22 januari 2013

Tisdag kväll..

Har ikväll ätit uppstekt spagetti och grillkorv...
 
Å då tänker säkert flera stycken som vanligt, uppstekt spagetti!!??? Ja det är för oss ganska normalt men det finns dom som blir som ett frågetecken när man nämner det =)
 
Även en sådan sak att man kan äta korv och spagetti tillsammans, somliga säger att man bara kan äta köttbullar till spagetti eller köttfärs.. inte korv å spagetti!!  =)
 
En annan sak som man kan steka upp dagarna efter är pannkaka å det är mycket godare än att äta den som vanligt. Man skär sönder den i mindre bitar och steker upp den i mycket smör... Mmm de e grejer det =)
 
Så det kan ni tänka på nästa gång ni kokar spagetti eller steker pannkakor att göra lite mera och steka upp resten dagen efter.
 
Idag var jag åter på jobbet efter en hemma dag igår. Efter typ 5 minuter sittandes på min kontorstol så höll min svank på att värka sönder.. Tur att Fiskarheden har en så snäll vice vd att han fixade en annan stol åt mig så då gick det mycket bättre =)
 
Nä nu får ryggen bli riktigt bra så jag kan vara med på veckans träningshöjdpunkt, Boxningen jihooo...
 
Ha en go tisdagskväll allesammans
 
Kram Ulrika

21 januari 2013

Vinterfin sommarstuga..

 
Idag blev jag hemma från jobbet.. Ryggen pallar inte att sitta på en kontorsstol från morgon till kväll. Men gött med sovmorgon de va de ;)
Ska nu ta och försöka mig ut med Skrållan på en liten promenad. Det ser kallt men vackert ut utanför fönstret. Hoppas ni alla har en go måndag på denna nya vecka.
 
Kram Ulrika
 
Längtar till våran stuga..
 

20 januari 2013

Soffläge..

Det var denna helg... Kvällarna har det varit god mat och mys vid tv:n med pojkarna..
Igår blev det en tur i längdspåret efter jag skjutsat pojkarna till Kläppen för skidåkning. De är numera där själva och åker.. Så stora har min barn blivit. Det får mig att fundera vart alla dessa år tagit vägen!!! och där blev det lite känslosamt..så då skriver vi om något annat..

Har de senaste dagarna känt av ryggen längst ner och efter skidåkningen igår blev det inte direkt bättre. Sovit dåligt och idag har jag legat i soffan och knaprar pronaxen. Så om det blir jobb eller sängen imorgon återstår att se..

Nu längtar jag efter vårsolen så att vi kan packa skoter med ved å mat och åka upp på berget och njuta av solen och wraps gjorda av älgkött och wok mmm.
 


Snart är det helg igen och då ska ryggen vara bra har jag bestämt, för då ska vi 4:a göra något kul tillsammans. Vi ska riktigt börja ta vara på tiden med varandra..
 
Ha de bäst
 
Kram Ulrika

6 januari 2013

Julledighet.Slut

Nu är julledigheten absolut slut...

Vi har haft det riktigt bra under jul. Har tagit det lugnt och skönt, haft nära och kära runt omkring oss.

Tänkte bjuda på lite bilder från denna goa jul men det vill sig inte kan ej ladda upp några kort.
Får visa lite av julen vid senare tillfälle.
 
Å vad har vi gjort då?? Faktiskt inte så mycket. Kollat på måånga julfilmer så det har varit soffan, TVn och vi =)
 
Ingen träning överhuvudtaget.. Men ack så skönt. Att bara ta det lugnt å va med barnen, och mannen  såklart. Det är julledighet. Ingen träning, det hinner man göra efter ledigheten igen.
 
Julmat, julmust, ris ala malta och godis har intagits i omgångar =)
 
Träffat släkt och kära vänner å alla fina kusinbarn. Ja det har varit en fin jul med andra ord.
 
Men nu börjar man på allvar imorgon igen. Ganska skönt faktiskt att komma in i mat, sov och träna rutiner igen. Inte sova till halv elva elva snåret å äta frukost när andra ska äta lunch... Så har våra dagar sett ut.
 
Nej, nytt år nya möjligheter men inga nyårslöften för de kan jag inte hålla iaf.. Jag är bara lycklig om vi alla får fortsätta och vara friska tillsammans.
 
Idag var vi till våran sommarstuga och kikade. Jag som verkligen älskar vinter börjar längta till sommaren så vi får börja måla och snickra.. Måla klart inomhus vid sommarstugan och måla panel och snickra på huset hemma..
 
Vi fick oss en sommarstuga som vi skulle åka till och återhämta oss och bara mysa.... Men ska "bara" göra lite ändringar ;) ve källinger... Men fint kommer det att bli.
 
Nä, nu hänga en tvätt sen dusch å säng så man kan va någorlunda vaken på jobbet imorrn.
 
Kram å ha d gött
 
Ulrika