24 maj 2011

Nu snart så =)

Gick ni på det att jag skulle pröva redan dagen efter att göra ett nytt inlägg???  =)
Nej denna blogg e inte direkt prio 1 om man säger så, med ett heltids arbete och 2barn då hinner man inte med att uppdatera den så ofta.. Men de får bli som det är, att jag gör det någon gång då och då =)

I helgen som var hade jag 30-års kalas så idag har jag träningsvärk i hela kroppen. Kvällen började först med brännboll sen blev det mat å sen dans...fiskdansen hihihi ja vi var både tjejer och killar som dansade de var huur kul som helst. Ont i halsen har jag fått på kuppen oxå men det är sånt man får stå ut med, bara den försvinner tills på fredag tillsammans med detta j-kla askmoln... På fredag går nämligen vårat flyg till New York =) så vulkanen på Island får gärna lugna ner sig lite nu så pass vi tar oss iväg. Det ska bli spännande att åka dit, det är och har alltid varit min drömmars resa att åka dit och nu ska den drömmen bli sann..
Det värsta med att åka är ju att åka från pojkarna för de stannar hemma hos mor och farföräldrar. De känns i hjärtat... När jag frågade Ludwig vad han önska sig från New York så svara han, att du kommer hem direkt.... Men de ska gå bra hoppas jag det är bara att ta steget och kunna säga hej då till dem, sist vi var iväg själva till Island så lämna vi de på fritids på morgonen innan vi åkte till Gardemoen och då rann tårarna länge. Nu ska vi lämna dem på kvällen hos farmor och farfar för vi kommer att åka kl 3 på natten så vi är framme i Stockholm till ca 7 tiden, fixa ifrån oss bilen sen går planet 10:20 sen väntas en 8h flygresa framför oss...ja spännande kommer det att bli.

Å hur går det med renoveringen då?
Jo vi är ju på kontoret just nu, panel, golv är på plats och vi ska måla en sista gång upptill....De 2 första målningarna vi gjorde trodde vi skulle bli i ljusgrå stil men när panelen kom på plats då var det ljuslila, ett perfekt barnrum... om det var en bebis på g alltså som de inte är nu =)
Sen köptes det in en annan färg så de blir en mocca färg brun alltså så den blir nog bra. Ska bli skönt att bli klart med det så man får vistas utomhus å fixa sen istället, jag har ju inte fått ner morotsfröna än... vet iof inte om jag ska ha något i sommar utan låta jorden få vila ett år.. lite beslutsångest där..

Nu har jag gjort några rader får se om jag hinner med några fler innan vi åker...

Ha de så skönt annars här hemma =)

Kram Ulrika

3 maj 2011

Åh va drygt hela inlägget försvann.....

Gör ett nytt försök imorrn...

Kram på er alla