24 december 2010

Kikar in här en sväng å önskar Er Alla En Riktigt God Jul å hoppas ni har det bra där ute i kylan. Vi myser bara här som vi gjort varje dag i denna månad å därför har jag inte varit inne här så mycket heller...
Ha de skönt å ta hand om varandra
Kramar från
Ulrika m. familj

5 december 2010

Nu var det ett tag sen...

Nu har det gått några veckor å mycket har hunnit hänt under dessa veckor...Många bra saker å många dåliga saker, men om de dåliga sakerna går jag inte in på här...

De bra saker som har hänt är nu att hallen äntligen är klar =)
Så här kommer ett gäng med bilder...














Jag har alltid sagt att ett älghorn kommer inte in i det huset jag bor i.... men sen jag börjat jaga har jag kommit på andra tankar, men visst e det vackert? det bryter av så fint mot det vita..






Det roliga var när vi lämna in detta för att få iordning det så berätta vi att skölden den skulle sitta på skulle vara vit......vit svarade han som tog emot skölden =) det hade han aldrig varit med om =)







Även ny toalett och tvättställ med kommod blev det..




Dessa fina lyktor är inköpta på Brändans i Malung..




En av de granar som jag har plockat in..




Stjärnor på verandan..




Denna helg har det bara varit mys igår bakade vi lussekatter, Ludwig och jag var ute i skogen i 2 timmar å letade granar till både inne och ute. Idag har vi åkt bobb i skogen jag, Ludwig å Melwin. Mannen i huset har varit till Värmland på älgjakt och är nu på väg hem. Ska strax steka älgkött och sätta på ett långkok, till de blir det potatisgratäng mmm å must till att dricka =) under tiden köttet kokar ska vi baka pepparkakor.

Hoppas allt är bra med er alla där ute..

Ha de gött

Kramar Ulrika