31 augusti 2010

Gött

Har ikväll varit till Malung och inhandlat panel så nu kan vi börja fixa inne i toaletten. Måste även beställa toalett och handfat..Å imorrn åker beställningen iväg på pardörren.. Gah mycket nu =) men kul för nu går det framåt. Snart orkar jag inte invänta fler offerter på fönster så det lutar åt att beställa från Elit, fönster med en bredare mittenstolpe och 2 liggande spröjs. De som jag ville ha som jag visade tidigare i bloggen blev så dyra så vi kör på dessa nu.

Ikväll har jag även åkt 1 mil på inlines och igår hann jag med en löprunda på 30 minuter när killarna cyklade med mig, så nu är jag på G även med träningen. Bra det där att jag nu kan träna samtidigt som jag umgås med mina pojkar =)

Ha d gött

Kram Ulrika*

30 augusti 2010

En sak klart....

Så började det



Sen första plattorna...


Å nu är det äntligen klart =)




Så nu är det att köpa panel och fixa till i toan i väntan på att vi ska bestämma oss vart vi ska ta fönstrena ifrån och en ny dörr ska beställas, vad tror ni om denna dörr?




Lika bra att sätta in en ny dörr nu så man inte behöver riva upp karmen sen när man e klar med hallen.

Nej nu blir det tv mys å se på filmen Eclipse =) kanon bra filmer dessa twilight filmer..

Kram till er alla

Ulrika*

26 augusti 2010

Full rulle

Det är mycket nu...
Har jobbat snart i 2 veckor och det är mer än fullt upp på jobbet.. Hade världens ångest förra veckan när jag skulle gå upp och åka till jobbet första dagen å tisdagen likaså men sen vände det och jag kom in i rutinerna igen, sköönt =) så nu går det bra även om det är himla mycket just nu men det är bara kul ;)

Har börjat lagt golvet i hallen Äntligen å det kommer nog att bli kanon bilder kommer inom kort. Lite stressigt känns det för nu måste vi bestämma oss för vart vi ska ta våra fönster från. Hade tänkt att även höra från Mockfjärds fönster också, har hört med Elit, Älvdalsfönster och på ett annat ställe där jag inte ens vet vad det heter men just nu lutar det åt Elit då vet man vad man får i allafall.
Skulle behövt fönstren när golvet är lagt så vi får sätta på resten av panelen å måla för Allt Ska va klart innan oktober e slut hade jag tänkt.. ehm. Jaja hoppas går ju =)

Nu blir´re sängen

Go Natt Allesammans

Kram Ulrika

13 augusti 2010

3:e dagen i rad!!

Gör jag ett inlägg =)

Måste bara visa vad min kära Mor och Far kom upp till oss med idag...
Dom sitter hemma och följer min blogg (och givetvis är å hälsar på) men Pappa är sjukskriven och ska snart in på operation för höften och kan inta hjälpa till med alla våra projekt vi drar igång med. De kände då att de ville bidra me Något och kom då med dessa vackra 2 som ska vakta vårat hus. Detta blev en Mycket uppskattad överraskning för oss och de gör sig mycket bra på våran nya uteplats. Tack Mor å Far, älskar Er <3 (<3 detta är ett hjärta mamma å pappa)!! =)

Så här är de Två Bestarna.









Dessa väger 90kg styck! =)

Ha d gött alla, imorrn blir det att röja Älgpass sen med middag på kvällen med Västra Dalarnas skarpaste Jaktlag ;)


Kram Ulrika

12 augusti 2010

Uteplatsen klar..nästan =)

Idag har vi kämpat på bra jag å min man så nu ligger plattorna på plats.
Sol fick vi också dagen till ära, här är den nästan klar.



Här är blommorna på plats och stenarna med lysen i också =)


Ett kort taget från uppe på verandan.


Verandan framifrån


En liten kik från inne i verandan


Auktionsfyndet soffan jag visade bilder på den är målad och står nu på verandan, sofflocket ska justeras och jag ska köpa tyg att klä locket med sen e den färdig å då kommer bilder på den =)

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Kram Ulrika*

11 augusti 2010

De sista semesterdagarna

Nu är jag inne på de sista semesterdagarna.. Å de känns sådär är inte riktigt nöjd med denna sommar heller, medans resten av Sverige har haft en Varm sommar så har det varit bara sådär här.. Vi badade helgen efter midsommar sen har det inte blivit ngt mer för oss vuxna, barnen har badat i polen vid Ärån några ggr. Men det har varit en lugn semester har nog legat kvar i sängen till kl 10:00 varje dag så jag har verkligen fått sovit ut =) Även pojkarna har sovit länge på morgonarna som idag å igår sov även dom till 10:00 å dom går å lägger sig i bra tid på kvällarna.

Det går några dagar mellan inläggen på denna blogg men det ska nog bli bättre när semestern är över och man kommer tillbaka i sina vanliga rutiner igen =)
Har fixat i trädgårdslandet och på gården både idag och igår så till slut blev det mindre ogräs i landet. Här bjuder jag på några bilder från mitt land (som inte är riktigt klart än).




Jordgubbslandet kommer att fortsätta en bit till än vad ni ser på bilden. Längre bort är det Amerikanska blåbär och Jättehallon =)


Ärtorna e på gång.


I hallen går det sakteligen framåt vi har ju inte direkt legat i under semestern..
Men så här såg det ut för några dagar sedan


Sågspån som har yrt överallt så jag har torkat trappen ett antal ggr så att inte det ska dras upp på övervåningen. Men nu har vi (Dan) lagt in skivorna i hallen så nu är det bara utanför toaletten och inne i lilla badrummet som det ska läggas plattor, tänkte först inte göra toaletten nu men det blev ändrade planer så toalett och handfat åkte ut och det blir nytt även där =)


Köpte ett kakfat på en loppis tidigare i somras som bara var i furu med blommor på så det blev såklart vitt =)




Ett till projket som pågår just nu är uteplatsen vid verandan.. Som snart blir klart.
Å det kommer att bli så bra =) Min man har köpt stenar som det är spotlights i som ska läggas ut på plattorna hihi.


Men nu har jag gjort mitt för denna gång på min blogg så ha d så bra så länge.

Kram Ulrika*